zwervende tentoonstelling

     

De zwervende tentoonstelling kijkt

 

Voor de eerste keer in de geschiedenis van haar bestaan streek de Zwervende Tentoonstelling (Maartje Berendsen en Tamar de Kemp) neer in een heuse presentatieruimte: 38CC. Doorgaans is de Zwervende Tentoonstelling te vinden in woonkamers, kantoren, leegstaande gebouwen.
Deze, alweer zeventiende, aflevering was gewijd aan fotografie en film: foto’s van kunstenaars die hun foto’s nooit laten zien omdat ze deze als studiemateriaal beschouwen, foto’s van fotografen, foto’s van verzamelaars, korte en minder korte films van filmers, tekenaars, fotografen, schilders… Van sommige deelnemers was zowel fotografisch werk als film te zien.

Met: Ine Lamers, Han Hoogerbrugge, Paulien Oltheten, Henri Jacobs, Noortje Haegens, Carla Klein, Kiki Lamers, Peter Morrens, Tamar de Kemp, Marjoleine Boonstra, Harriët van Reek/Geerten Ten Bosch, Anna Arov, Zeger Reijers, Marjo Vaessen, Paul Kooiker

Op zondagmiddag 15 april vanaf 15 uur toonde de Zwervende Tentoonstelling de favoriete korte films van de curatoren, met toelichting bij de selectie.

 

     
   
   
     

10 maart t/m 15 april 2012